Tilbakemeldinger fra leserene


Hei!
Jeg er en heldig mor som har en heldig datter som fikk "Godteposen 2" til 5-års dagen sin i fjor. Det er noe av det fineste jeg har vært borte i av barnebøker! Vi var på hytta i sommer og da leste jeg høyt fra boka både for voksne og barn! Den har en humor som har gått helt hjem hos oss! Glemmer aldri da vi tok den med på hytta i fjor sommerferie og Frida fikk velge eventyr! Det ble "Gondolen som feis" og vi lo så vi nesten datt ut av køyesenga. Frida fikk latterkrampe faktisk!!!!!!!! Boka er fremdeles med oss på hytta hver gang vi reiser dit, men vi er også nødt til å ta den med oss hjem en gang i blant. Tusen takk for at du formidler din humor videre til barn og voksne! Fortsett med det!!!!!!
Hilsen Anne-Katherine Danielsen

 Hei!
Nu har vi fått lest og kosa oss! Riktig kosa oss! Dette er snadder lesestoff for mine barn og meg! Du skriv heilt fantastiske moderne eventyr samtidig som du knytter handling opp mot virkelighet.
Favoritten for femåringen er absolutt "prompen Æsjis". Dette siden han sliter med en ganske "luftig" mage selv. Min datter på ni skriver historier selv, korte men gøyale, men nå fikk hun enda større inspirasjon! Han på elleve sliter med lesing, men historiene "fenger" slik at han bare MÅ lese seg ferdig! Tolvåringen har ikke lest så mye enda, han foretrekker tegneserier. Men han lo godt til høytlesingen. Pappaen og mammaen gler seg antagelig like mye over bøkene som barna! Du har gjort en kjempe jobb!
Takk for fine lesestunder! Hilsen Per Helge Pettersen