Kurs for par

Victoria Dahr og Martin Nygaard inviterer til privat weekendkurs for 3 par som ønsker å styrke polariteten og sensualiteten i forholdet.


Vi har vært gift i 32 år, har 5 barn og tre barnebarn. Da vi ble sammen ble vi enige om å ikke ha hemmeligheter for hverandre. Med det utgangspunktet har vi hele tiden jobbet med forholdet og seksualiteten. De siste 10 årene har vi tatt en rekke kurs, og gått på en tantrisk skole som har ført frem til at vi nå føler oss klare for å hjelpe andre par med deres utfordringer.


Kurset dreier seg om å løsne fastlåste mønstre, og se hverandre på nye måter. Opplegget blir tilpasset de tre parene som melder seg på, og justeres underveis. Vi inviterer dere hjem til oss i Monolitveien 12, på Smestad i Oslo, der vi bor, spiser og lever sammen fra fredag kveld til søndag ettermiddag. Hvert par får sitt eget rom.


Vi begynner fredag ettermiddag med samling, deling av hvor vi er akkurat nå, og litt praktisk informasjon. Deretter setter vi en felles intensjon for kvelden, og lager middag sammen.


Samtalene under middagen “ledes” slik at vi holder fokus på hjerte og kropp, lengsler og følsomhet slik at vi lettere åpner opp for det som er sårt og vanskelig.


Etter middag gjør vi noen tilpassede øvelser sammen for å bygge videre eller forankre det som kommer frem under middagen. Mot kvelden avrunder vi, deler følelser og erfaringer i sirkelen, og går til sengs. Kanskje får dere også med dere noen oppgaver/øvelser til neste morgen.


Lørdag og søndag fortsetter med øvelser, samtaler, mat og hygge. Vi tilpasser tema og oppgaver etter hvordan utviklingen er mellom oss. Det blir både verbale og fysiske øvelser og noen mer utfordrende enn andre.

Ingen blir presset til å gjøre noe de ikke vil.


Vi begynner kl 18 på fredag og slutter ca kl 16 på søndag.

Prisen er kr. 4000,- pr par og inkluderer, sengetøy, håndklær, mat, drikke og selvfølgelig kurset.

Vi holder dette kurset hjemme hos oss selv, det er ikke luksus men hyggelig, hjemmekoselig og bål på peisen.

Hvert par får sitt eget soverom med dobbeltseng. Dette er gammelt hus og det er dessverre lytt mellom rommene. Men det er også en øvelse, som vi vil snakke om. Ta eventuelt med sov i ro.


Disse helgen holder vi kurs:


19-21 oktober 2018

16-18 november 2018

 

Vi kan også ha et par alene her en helg, hvis man ønsker privat kurs. Da koster helgen 8000,- og vi avtaler dato sammen.

 

Meld dere på til victoria.dahr@gmail.com