Godteposen 2 Drømmedrops - Martin Nygaard, E-Bok

Godteposen|E-bøker

  • Godteposen 2 Drømmedrops
    Godteposen 2 Drømmedrops
HURRA-pris:69.00Kr

Anmeldelse i Forfatterne.net 2002 ved Jørgen (4 år) og Glenn Johansen
Herlige drops for barn
Godteposen 2 inneholder 24 fantastiske historier formidlet med humor, en liten dæsj moral og stor skriveglede. En bok å bli i godt  humør av for både store og små.
Det er fantasien til forfatteren jeg finner helt utrolig. For eksempel "Koteletten Jens" som er en glad og gitarspillende kotelett i en slakterdisk. Om pappa slepper seg løs og synger med all sin kraft disse herlige tekststrofene har man en sikker vinner. Den store faren er at du kan komme til å bli nødt til å synge og lese den ofte, men hva kan vel være bedre enn å høre barnet le hjertelig?
En annen ting som gjør at dette er en usedvanlig vellykket barnebok er læren om livet som faktisk er å finne her. For i flere av historiene er selve poenget at det er håp for alle og at alle trengs til noe.
Det er mange måter jeg kunne avslutte denne anmeldelsen på, men jeg avslutter med ordene til Jørgen: "Jeg skulle ønske det var flere Godteposebøker vi kunne lese jeg!"

Brev fra Anne-Katherine Danielsen
Hei!
Jeg er en heldig mor som har en heldig datter som fikk "Godteposen 2" til 5års dagen sin i fjor. Det er noe av det fineste jeg har vært borte i av barnebøker!Vi var på hytta i sommer og da leste jeg høyt fra boka både for voksne og barn! Den har en humor som har gått helt hjem hos oss! Glemmer aldri da vi tok den med på hytta i fjor sommerferie og Frida fikk velge eventyr! Det ble "Gondolen som feis" og vi lo så vi nesten datt ut av køyesenga. Frida fikk latterkrampe faktisk! Boka er fremdeles med oss på hytta hver gang vi reiser dit, men vi er også nødt til å ta den med oss hjem en gang I blant. Tusen takk for at du formidler din humor videre til barn og voksne! Fortsett med det!

Innhold i Godteposen 2:

Prestekragen Thomas
Vennen i vannet
Stemmebytte
Det åpne såret som ville bli skorpe
Sølepytten
Natten da himmelen falt ned
Maleblokken
Hr. Prestekrave og Frk. Sjøgress
Koteletten Jens
Dragerapet
Flekken
Gondolen som måtte fise
Tåken Oskar
Løveungen somikke kunne brøle
Hr. Kveld og Hr. Søvn
Prinsessen og de flyvende tøflene
Mørkets mester
Rullegardinen Elisabeth
Fattigguttens teppe
Hopperen fra Kasakhstan
Gutten som var så stygg
Dynetrekket
Julesleden
Simon og gullet